KLÄDER!!!
2009-11-30 / 14:03:21 / SÄLJNING!

Lägger upp några bilder på tröjor osv som jag aldrig använder, 20 kr styck!!! :)







Skriv bara en kommentar om du är intresserad:)

Syster<3
2009-11-30 / 12:13:28 / Allmänt

Hejsan !

Vill bara säga att min syster kommer hem snart jaaaaaaaaaaa ! om exakt
22 dagar !
längtar efter dig bästa du!


LARS WINNERBÄCK<3!!!
2009-11-30 / 00:09:24 / Allmänt

Lars Winnerbäck, det bästa gud har skapat , jag menar det, jag älskar han, finns ingen bättre människa som gör så bra låtar som han gör! Hans texter och hela han, jag är lycklig och jaaa han är helt underbar !
Världens bästa kväll!!


Lars Winnerbäck
2009-11-29 / 15:51:24 / Allmänt

Hello:)

Ikväll är det Lars underbara Winnerbäck som kommer till Östersund. Ska bli så himla underbart att få se och höra honom Live igen:), och jag ska se han tillsammans med min älskling !

Igår var jag som sagt ut :) Hade jätte trevligt förutom att någon idiot kille inne på g3 bet mig i armen typ 2 gånger, frågade om han var någon jävla vampyr. helt cp eller?, aja vakten slängde ut honom dirr!
Sen drog jag & Emma vidare till Olearys där jag träffade bla Simon & Lisa:) Jättekul !

Idag har jag & Mamma varit och firat Grels som fyller 4 år :) massa lego fick han, jag byggde ett flygplan, det är faktiskt kul med Lego ! haha=)

Min helg har varit hur bra som helst, och jag som trodde den skulle suga !

Ne skriver mera efter konsären ;)

Puss&Kram


Lördag !
2009-11-28 / 13:48:19 / Allmänt

Hello:)

Sov hos älsklingen inatt, var hur mysigt som helst. Han är verkligen den bästa som finns i mitt liv, och jag älskar dig så mycket mathias. <3

Mamma kom och hämtade mig, åkte till Lillänge och fick ett par stövlar av mammsen :), mycket snygga !
Sen hade jag fått mina sminkborstar igår:D så hämtade ut dom ! Gud vad glad jag är!!!
Ska testa dom senare, Ska till krokom med Emma , vi har blivit bjuden på middag hos hennes kusin, sen blir det utgång:)..



Om någon hade missat så har jag beställt alla dessa underbara sminkborstar :D



Dessa skor blev de :) Snart kommer hemma hit, hon ska färga håret på mig, brunt blir de :)

Puss&Kram ha en bra kväll !

Mathias Malmberg, du är det bästa som har hänt mig<3

Shopping/Bio
2009-11-27 / 22:22:34 / Allmänt

Hejsan:)

Åkte in till stan vid 11 idag, gick en stund för mig själv och inhandlade lite kläder;) , Köpte ett par jeans leggins på bikbok, och vet ni vad jag även gjorde?, jag skänkte 10 kr till rädda barnen , hon som stod i kassan sa när jag skulle gå, Nu ska du vara glad idag, du har gjort en väldigt bra gärning ! Haha det kände jag också:)

Sen gick jag och mötte älskling, har inte träffats på 1 vecka och lite till, var hur underbart som helst. Åt tacos och sedan gick vi på 18:00 bion, Luftslottet som sprängdes, hur bra som helst. Dom som sett 1an 2an och tycker dom är grym så måste ni bara se 3an. Verkligen sevärd ! Älskar dom filmerna.

Ska sova hos älskling inatt, och dom har verkligen jättefin lägenhet och mycket större dessutom:)

Imorgon ska jag umgås med Emma, vi ska ut ;) hihi, Kommer bli roligt <3..

Slänger upp en bild på det jag shoppat idag! ,



Bio :)
2009-11-27 / 10:36:56 / Allmänt

Hejsan :)

Snart ska jag ta bussen som går in till stan, ska gå på stan en stund sen ska jag hem till mathias och se hur allt ser ut nu i deras nya lägenhet ! spännande !
Efter det ska vi på bio , filmen börjar 15:15 .. Hört att den ska vara riktigt bra ! Jag längtar !!!

Tar bild sen på det jag shoppat ;)

Puss&Kram ' ha en bra dag (:


I got you !
2009-11-26 / 21:55:12 / Allmänt

Tjenis..

Har inte gjort så mycket vettigt idag förutom att jag dammsög mitt rum och tvätta lite..
Kommer bra överens med killen som renoverar om vårat badrum haha spelar massa musik som han diggar till:D !
Ganska kul faktiskt:P ..

Har iaf varit med Therese ikväll, det var mysigt ! Vi solade först sen kollade vi på mammas pojkar och sen paradise att man är så jävla desperat av såna skitserier både jag och Therese helt inne i programmen " HON MÅSTE ÅKA " HAN MÅSTE VÄLJA HENNE " hahaha så sjukt ..

Kommer iaf få en hyffffsat tråkig helg känner jag:(..
Eller imorgon ska jag på bio med älskling, det ska bli mys, men sen ska jag hem för han ska fortsätta städa ur lgh osv.. Mammsen och Pappsen ska dra på resturang och äta utan mig, kul jävla fredags helvete ja nu svär jag, för det har jag rätt i att göra. Ska jag seriöst sitta helt ensam på fredag kväll och inte göra ett skit? Ne det tänker jag fan inte göra..

Nu är jag sur...................................

Hörs imorgon istället bloggen !

Puss&Kram

Torsdag !
2009-11-26 / 11:58:01 / Allmänt

hejsan !:)

Imorse var jag uppe vid halv 8 , riktigt pigg ! Jag och mamma åkte till Tandläkaren för att jag skulle röntga, har en visdomstand som ligger helt cp.. Ja det är sant. Den trycker emot dom andra tänderna så hon sa att den måste vi ta bort. :( , usch ..
Sen åkte vi hem, jag åt frukost , sen gick jag och la mig.. trodde aldrig att jag skulle somna med allt liv som är i det här hemmet nu, med borrmaskiner och jag vet inte vad det är.. Somnade iaf haha..

Ska bara ta det lungt idag och ikväll:)
Imorgon får jag LÖN, och jag ska ner på stan en sväng , köpa ett par nya lackleggins och får se om jag hittar något annat, ska köpa ett fint läppstift på makeupstore också :)
Sen blir det bio kl 15:15 med älsklingen <3..
Får se vad som händer senare på kvällen :)

Jag väntar också på att mina SMINKBORSTAR ska komma:D längtar jätte mycket ! Skulle ta 10-15 dagar eftersom dom skickas från Japan:)

Hoppas ni får en bra dag !

Puss&Kram:)


btw, skulle gärna vilja ha lite snö nu TACK !
En vacker bild från vår stuga i Gäddede/Häggnäset :)

Tävling !
2009-11-25 / 19:26:29 / Allmänt

Tjo:)

Jag är med i en tävlingen på Milla's blogg " Valfri i.d. foundation, Var med ni också :) hon har flera stycken tävlingar, riktigt kul !



Så gå in och kika, ni kanske fastnar för något:)


http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html


Önskelista !
2009-11-25 / 14:39:27 / Allmänt

Hejsan:)

Idag har jag jobbat, gick jättebra, jobbar tyvärr inte på torsdag & fredag, rätt skönt, men ska till tandläkaren imorgon innan 8, lika bra att dra dit så jag får veta om jag ska ta bort någon visdomstand. Men kommer endå inte kunna sova ut här hemma på 2 veckor eftersom dom börjat renovera om badrummet här uppe.. Låter förjävligt:( .. Kommer inte kunna sova nånting !

Har gjort " fulaste " önskelista ! haha , har inte photoshop, så gjorde i paint, bra jag va?:) hihi..

Önskar mig iaf Mest en Laptop ! om jag får det så blir jag överlycklig ! sen lite smycken , pengar och något presentkort på gina:), men mest önskar jag mig Kärlek av min underbara familj ! Även fast jag får det varje dag men det är det viktigaste ! Tycker synd om barn som inte har sina föräldrar som aldrig får uppleva Julafton, påsk, nyår osv.. Jag är glad att jag har världens bästa föräldrar, syskon och världens finaste pojkvän ! <3


En månad kvar !
2009-11-24 / 16:42:02 / Allmänt

Hellu !
Idag är det den 24/11 alltså en månad kvar till Julafton , tror ingen har missat det men skriver det endå!
Det här året blir det bara jag, mamma , pappa & syster <3, kommer väl kännas lite konstigt när inte bror är med. Men blir nog mysigt !

Imorse började jag 07:30 , jag ställde klockan på 06:45 , och så ringde klockan, ne jag sover en kvart till, eftersom jag äter frukost med ungarna. Ah bra marielle, hade stängt av väckarklockan helt på mobilen, mamma kom och väckte med 07:20, hallå 10 min tills jag börjar, bra jag.
Cyklade som en idiot till jobbet, när jag väl kommer så är det hur lugnt som helst 4 barn och 2 vuxna, haha så det var skönt.. Fick sluta tidigare också:) så var riktigt skönt !

Jobbar imorgon också, börjar 07:00 - 13:00 , får inte försova mig haha !:)

Mathias du är allt som jag har önskat mig, du är den som får mig att förstå vad kärlek är!
Saknar min älskling väldigt mycket, har inte sett varandra på 1 vecka och 1 dag från och med idag !


Nu är pappsen hemma också, nu åker han inte tillbaka till Kiruna och jobba, 1a december börjar han är i Östersund ! Toppen:) , glad för hans skull !

Vi hörs senare alla fina som läser min tråkiga blogg:D

Puss&Kram:)


Jobb !
2009-11-23 / 16:57:15 / Allmänt

Hejsan ! :)

Imorse så kom mamma in på rummet, sa att jag hade telefon, det var bara att kliva upp och såklart var det från Lillgården:), så jobbade idag från 08:00 - 16:00 , money !
Ska även jobba imorgon 07:30 - 16:00 , jaa det blir hyffsat med pengar i December, känns skönt, + att jag kommer få bra lön denna månad!..

Nog om det. Jag cyklade imorse till jobbet, och vurpade , gjorde ont, visste inte om jag skulle gråta, men jag stod över det. Fick ett litet hål i mina jeans leggins, typiskt !
Så sjukt halt ute nu..

Just nu väntar jag på svar från en tjej, ska köpa världens finaste julklapp till mathias, eller ja den är till OSS:), om det blir av så får han den tidigare, och vi åker innan Julafton! De ni:)

Ne nu ska jag ta mig ett varmt bad, fryser så !

Puss&Kram:)


tråksöndag!
2009-11-22 / 19:00:37 / Allmänt

Tråkig söndag, åh vad less jag blir, haft så tråkigt idag, + att det blir mörkt klockan 15:00 liksom, kul, kan det komma lite snö tack?.

helgen har varit bra, men hade velat träffat älsklingen, men han håller på flyttar, verkar inte kunna sova med varandra i veckan något eftersom det är så mycket för han nu:( ..
och vet inte om vi kan träffas heller, jävla skitliv !

På tisdag ska jag till äckeltandläkaren också. tur att mammsen ska följa med, hennes sista vecka hemma också, sen börja hon jobba :)

om en vecka ska jag iaf få se Lars Winnerbäck <3. Kommer bli så bäst.

Ne jag är bara arg och deppig för att jag inte få träffa min älskling.

HEJDÅ!

saknar!
2009-11-22 / 13:11:59 / Allmänt


Dopet !
2009-11-21 / 21:37:37 / Allmänt





Dop snart !
2009-11-21 / 10:18:24 / Allmänt

Hejsan:)

Igår hade jag jättekul kväll med mina underbara, men orkar seriöst inte med vissa människor, hur fan kan man stå och säga sånt skit som du gör, tänk innan du säger något, fuck..
haha, en sak som var ganska kul var när jag skulle beställa en Rosa pantern av Johan, så kommer han med en cider till mig då sa jag men jag har inte beställt en cider, ne men det är från killen där borta, hahaha fan vad jag och linnéa garvar, aja tack och skål sen drog jag , känner mig lite dum för att jag inte gick fram och sa tack..
men men, har man pojkvän så;)

Nu ska jag fixa håret och sminka mig och äta något också för den delen.

Så jävla skönt att inte vara bakis, tack gud.



Hörs senare , Hoppas ni får en bra lördag:)

FEST !:D
2009-11-20 / 18:28:35 / Allmänt

hejsan :)

Nu är jag KLAR ! och ska dra till Linnéa, sen ska hennes mor köra upp oss till Mia, fasen vad vi ska dansa och ha kul ikväll ! Jag är så pepp !

Synd att man inte har en KAMERA så man kan visa hur man ser ut, ni får se bilder imorgon..

PUSS PÅ ER !

vill bara säga att jag saknar min Pojkvän som jag inte pussat på sen i måndags <3

Fredag:)
2009-11-20 / 12:18:36 / Allmänt

Heeeej :)

Idag är det fredag, shit vad veckorna går fort, fattar ingenting, aja:) skönt iaf.
Om en timme ska jag och Linnéa ta bussen in till stan, vi ska dra upp till BF och hälsa på alla lärare, sist vi såg dom var 5e Juni, haha och då var man inte riktigt nykter heller;), saknar den dagen !

Ikväll ska vi festa, ska bli så kul , hos Mia:D kommer bli jättekul känner jag !

Ne nu ska jag ta något att äta:)

Vi hörs senare!


myskväll!
2009-11-20 / 00:43:44 / Allmänt

Hejsan,

Ikväll har jag varit med Linnéa, vi drog upp till Torvalla, där jag solade 20 min, Linnéa satt på och kollade när jag låg där och steke och hon fick se mina boobs, tror hon saknat dom, hahahaha..

Imorgon ska vi åka in till stan, OCH DU LINNÈA , VI SKA FIKA OCH JAG SKA ÄTA EN TJILIVIPPEN!
Senare på kvällen blir det Fest hos Mia, och sedan bär de av till krogen, kommer bli världens bästa kväll, med världens bästa linnéa:) Den måste bli bra eftersom Linnéa kommit hem nu också, jag tror den blir perfekt !:)

Tycker det är synd att folk ska bete sig som skit i den här staden och att man beter sig så jävla illa när man varit kompisar så länge och skiter i en.. Jävla trist, men folk förändras som sagt.

Bara att gå vidare i livet..

Nu väntar jag på att älskling ska ringa, sen ska jag sova:)

Puss&Kram:)

LEONA LEWIS !
2009-11-19 / 12:51:18 / Allmänt



UNDERBARA KVINNA ! ÄLSKAR HENNES NYA ALMBUM <3

19 e !
2009-11-19 / 11:26:02 / Allmänt

Hejsan :)

Blir ingen staden idag med Linnéa det blir dock imorgon, men vi ska upp till Torvalla och sola ikväll;)
Emma kommer idag till mig, undrar ens om hon kommer eftersom hon skrev på Fejjan " Sömnproblem " för 7 h sen, tror knappast hon kliver upp nu? hahaha..
Aja, :) får väl se om hon kommer.

Emmas kompisar har iaf bokat stug-lägenhet till VÅR-FORUM:D ska bli så himla kul !!!
Sen ska jag och emma kolla stuga till Nyår i Vemdalen , för vem fan vill hänga i Östersund på Nyår, så grymt tråkigt. Usch..

Ne nu ska jag börja fixa mig lite:)

Hörs då !:)

Jobb !
2009-11-18 / 17:24:13 / Allmänt

Hejsan:)

Idag har jag jobbat, det blev från 07:30 - 16:00, jag vill få heltids jobb på förskola :(!!! Skulle vara så underbart !
Ikväll kommer Therese hit , vi ska titta på Sthlm - Aralanda , undra varför ? HAHA :P usch..
Men ska bli mysigt att få träffa tjejen igen !

Imorgon ska jag gå på stan med Linnéa, ska bli grymt kul att få hänga med bruden igen, vi kommer säkert dra upp på Wargen och träffa alla underbara BF-lärare:) ! Måste fan fika också, ska köpa en Tjilivippen:D LÖVE !

Ne nu blire lite mat, hörs sen bloggen !

:)


Hahah, Mallorca 08 med Therese <3

Linnea :D:DD
2009-11-17 / 20:08:05 / Allmänt

haha åh , vill ni veta något sjukt???, hade precis sett klart på Gossip girls, var väldigt frusen av mig så jag ville ta mig ett varmt bad,
sen hör jag att någon bankar och rycker i dörren jag tänkte, vem fan är de,
Så ropar linnéa, rusar genast upp ur badkaret och ta på mig handduken och öppnar dörren:D Där står hon, så himla glad att se dig igen !!

Om jag inte jobbar på Torsdag ska vi gå på stan på dagen :) , men får se hur det blir, ska iaf festa järnet på Fredag!

Nu ska jag se nya Wallander - läckan, sen måste jag sova.

Börjar 07:30 och jobbar till 15:30 !

Puss&Kram:)


Sjukhuset !
2009-11-17 / 15:19:58 / Allmänt

Tjena:)

Igår kom mathias hit och han sov här :) blev så glad, saknat honom för mycket ! Hade jättemysigt :)
Klev upp klockan 06:15 imorse , ja jag jobbade inte jag ville vara snäll & följa med mamma till sjukhuset för hon har tagit bort gipset så snart kommer hon kunna gå igen på foten:)
Sen åt vi lunch på stan KINA buffé så jävla gotttttttt , 75 :- kr bara.. åh det var underbart, plocka hur mycket man vill ! :D

Eftersom jag inte sov så mycket inatt så gick jag och la mig när jag & mamma kom hem, sov tills nu , så ringde dom från Lillgården, ska jobba imorgon på PÄRLAN:) min favorit avdelning. Ska bli kul 07:30 - 15:30 (:

Ikväll kommer Linnéa hem:D
& på fredag är det feting fest;)


haha inte så ny bild, men gud vad blond jag varit :)

Skriver mer sen :)

Inget Oslo ännu !
2009-11-16 / 12:32:38 / Allmänt

Eftersom jag inte hade hört något av Johanna från Oslo, det jobbet som Au-pair jag sökte så skickade jag iväg ett mail, för det var ju inte riktigt säkert eftersom dom hade en nu och den kanske skulle stanna till i sommar och så blev de :)..

" Hej Marielle!
Førlåt att du inte hørt från mig, jag väntade på vår nuvarande au-pair som behøvde lite tid på att bestämma sig om
hon skulle stanna till sommaren. Hon har bestämt sig och hon kommer att bli till juni så det innebär att vi inte
behøver någon ny au-pair førrän till aug. Om du fortsatt är intresserad att komma efter sommaren så vill jag gärna kontakta dig i april-maj så kan vi se vilka planer du har då?
Du behøver inte lova något men skulle det passa och du inte har något annat så kan vi ju ta det därifrån!
Ha det bra!
Johanna "

Får se då om jag är lika intresserad att dra efter sommaren, :)
Men skönt att få veta nu ! :)

Nu ska jag göra iordning mig och städa upp lite på mitt rum:)

Puss&Kram:)

9
2009-11-15 / 15:28:37 / FILMER !

Såg filmen 9 igår:) , väldigt söt film & spännande haha !
Jag tyckte den var bra iaf.. Många tror det är en film somm WallE där dom inte pratar någonting, men det är det inte:) Så filmen får 4/5 av mig :)



söndag !
2009-11-15 / 13:21:31 / Allmänt

Hej :)

Idag är det söndag, ska inte göra nånting idag, skönt !
I veckan blir det fullt upp tror jag, och hela helgen är inplanerad, gillar sånt !
Är även riktigt avis på en viss person som heter Sandra snäll som är påväg till Panama nu, :) hoppas du får det underbart där tjejen! :)

Imorgon kommer iaf Linnéa hem :) Ska bli kul att få träffa henne i veckan, och så ska vi festa hela BF gänget på fredag ! Längtar redaan ;)

Måndag: Vara med älsklingen
Tisdag: Mammsen ska ta bort gips, och vi ska gå på stan , mys !
Onsdag: Tandläkaren, kanske ta bort visdomstand:( sen hänga med Therese
Torsdag: Träna + Sola + vara med älskling
Fredag: FEST MED SKÖNINGARNA !
Lördag: Dop :)
Söndag: SLAPPA:)

Så kommer nog min vecka ser ut, men kan komma sig att jag får jobba också, :)

Ne nu ska jag gå ner och fika:)
Hoppas ni får en bra dag !

Puss&Kram:)


:)
2009-11-14 / 23:06:11 / Allmänt

Några bilder från igår:) Men orkar inte ladda upp alla, resten finns på facebook:)




löördag !
2009-11-14 / 17:02:02 / Allmänt

halloj :)

Igår var jag ut , jag & Emilia åkte till Emma förfest där, vi var några stycken där, drack och dunkade musik, hade hur roligt som helst:) ! Sen tog vi bussen in till stan, vi gick på Olearys och där var det drag, det kom riktigt mycket folk:) dansa hela kvällen, sen kom Hanna också mycket trevligt hängde med henne där ett bra tag:) riktigt kul !
Hade verkligen en toppenkväll !

Längtar redan till nästa fredag då jag ska ut med BF gänget <3 ! Ska bli så kul !!!

Åh vad min mage kurrar nu , kött blir det iaf, mums :)

Laddar upp bilderna från gårdagen, Emilia ska skicka dom till mig ikväll:) !

Puss&Kram:)

taggar !
2009-11-13 / 18:09:56 / Allmänt

Taggar till lady gagas nya låt såklart;)

har iaf på mig den rosa klänningen och svarta strumpbyxor och mina nya snygga skor !
har även uppsatt ikväll, och sne lugg, blev riktigt nöjd med mitt hår! klänningen är u-ringad där bak så det är snyggt med uppsatt då:)



Vet att camen suger, men snart har jag en egen kamera, & bilder kommer upp imorgon från kvällen ikväll:)

Ha en bra kväll allihopa !

Puss&Kram:)

Bad romance !
2009-11-13 / 15:01:29 / Allmänt

ååh älskar lady gagas nya låt ! Så galet bra :) man blir partysuugen också !
Hoppas på att det blir utgång ikväll ! Men det tror jag att det blir,

har iaf nyss kommit hem har solat och sen åkte handla med mamma & pappa.
Nu ska jag duscha , inte så gottis att lukta solarium.

Hörs senare :)


00:00
2009-11-13 / 00:07:34 / Allmänt

Japp Fredagen den 13e , har det hänt något ännu , svar NEJ !
ähhh får väl se vad som händer imorgon.

Är riktigt trött, ska snart se en film som heter 9 :) verkar söt och bra.. Men vet inte om jag kommer orka se klart hela är såå trött !
Imorgon ska jag iaf sola<3 yes ! love ittttttt ! , sen får vi se, blir iaf utgång :D !

Har myst med älsklingen ikväll iaf, det är det bästa , kollade på mammas pojkar som är mitt favoritprogram just nu haha, så roligt !

Ne nu ska jag lägga mig i sängen:)

Puss&Kram:)



Finaste mathias, finaste pojkvän, finaste människa som finns:)
du är mitt allt och jag kommer aldrig att lämna dig min kära <3

jobbigare !
2009-11-12 / 16:50:50 / Allmänt

Hallåå !
Idag så började jag 07:00, och jag kunde inte somna inatt, var vaken seriöst hela natten, sov högst 2h , fattar inte varför, sjukt jobbigt, när klockan va 6 så tänkte jag nä nu kliver jag upp, kommer endå inte kunna sova 20 min till även fast jag ville.
Kom till förskolan, efter lunch fick jag svin ont i magen ville bara lägga mig ner och dö, ja det ville jag ! Anna-Karin kände på mig och sa nog att jag har feber, okej jag tänkte då, ne nu jag åker hem, fick dra hem , hade endå bara 8 barn på 4a vuxna ! När jag kom hem tog jag ipren och sen la mig och sov vaknade 3 .. behövde nog det kände jag, hade iaf ingen feber.

Nu mår jag bra iaf :) , Ska snart äta sen ska pappsen skjutsa mig till Mathias, imorgon åker han till huvudstaden:)
och jag ska dra ut med Emilia , :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer.

Hörs sen :)

Puss&Kram

usch!
2009-11-11 / 16:01:12 / Allmänt

Usch säger jag bara ! Hatar att gå till tandläkaren, lagade ett litet hål och fick den där jävla bedövningen som är så äckligt, usch, sen säger dom hela tiden, kan du försöka ta bort tungan , men hallå ska jag svälja den eller vad fan vill ni att jag ska göra, suck.. Ska till något ställe nästa onsdag och fota mina tänder och ska kanske ta bort en visdomstand:( AJ !!!!

Ska även jobba imorgon på Lillgården som förskolan heter där jag brukar jobba mest, 07:00 - 15:00 kommer nog vara ganska död känner jag.
Vill verkligen hinna träffa hjärtat innan han åker till Stockholm på fredag, så måste hinna träffa han imorgon.
Vill sola också, kanske hinner med det imorgon !!

Vill också dra ut och festa på Fredag, men vissa är sjuk, vissa jobbar, vissa har inte pengar, så får se hur det blir :)
Men jag vill iaf ;)

känner att bedövningen börja släppa, nu kan jag vissla :D:D: HAHAHAH !

Puss&Kram:)


Världens bästa syskon har JAG !!:)



Sminkborstar !
2009-11-11 / 12:23:41 / Allmänt

Halloj !

idag ska jag till tandläkaren <3 , fan vad jag längtar.. not !
Sen har jag beställt ett set med sminkborstar:D:D så jag är superglad ! haha..



Vi hörs senare :')


tisdag !
2009-11-10 / 14:49:59 / Allmänt

Halloj !

Imorse kom pappa hem, klockan var 10, han öppnade presenterna och vi åt tårta, mums !
Sen gick jag upp och la mig i sängen, somnade självklart om, vaknade vid halv 12 haha:)

Sen har jag inte gjort något vettigt idag, men jag sitter bara och tänker på ett vist samtal som jag ska få i veckan, orkar inte göra annat heller, haha:)
Imorgon ska jag iaf till tandläkaren hur kul är det på en skala då?, hatar det. Sen ska jag hänga med Therese.

Ni måste iaf kolla in den här söta grabben :) och jag följer bloggen med :)

http://www.hejaabbe.com/


http://www.youtube.com/watch?v=W6ArIRzW6lY&feature=player_embedded

Kolla in när söta abbe dansar honkytonk dansen:D haha supersöt unge iaf !


myskväll:)
2009-11-09 / 21:15:34 / Allmänt

Har nyss kommit hem från älsklingen:)
har myst hela kvällen, älskar min mathias:) du är bäst !!
Innan de var jag på stan och köpte farsdags-present, köpte 3 par kallingar, ett par skidhandskar och en nalle som det står världens bästa pappa på;), haha blir nog bra !:)

Mamma har även bakat tårta så det ska vi äta imorgon , gottis:)

Ne nu ska jag fortsätta titta klart på Fotbollsgalan som går på 4an:)

Puss&Kram:)


måndag !
2009-11-09 / 12:17:43 / Allmänt

Hallue:)

Ny vecka. nya möjligheter ;) , låg och kollade på filmer inatt för jag kunde inte somna, haha monster Inc och massa andra animerade filmer, så roliga dom är !
Idag ska jag iaf åka in till stan för att köpa farsdags present, pappa kommer hem imorgon så vi firade som sagt inget igår! Efter det ska jag mysa med älskling, ska även äta där (:

Hoppas ni får en toppen dag !

43 långa dagar kvar tills Syster kommer hem och tills Bror fyller 25 :)

Puss&Kram:)



Lars winnerbäck den 29e November!

hoppas hoppas hoppas !!
2009-11-08 / 18:34:20 / Allmänt

Hejsan allihopa:)

Igår så var jag & Mathias på middag hos våra fina vänner Jocke & Sandra, super trevligt och hur kul som helst, det ska vi göra om hos mig någon helg när det funkar :)!

Sen är det något jag är så glad över , och verkligen håller tummarna för, jag vill dit :D
Ni får veta i veckan för då får jag samtalet igen, så jag får veta exakt då !
Idag är det även fars-dag men pappsen är inte hemma så får fira när han kommer hem på tisdag:)
Men här kommer lite pics :)






Orkar inte ladda upp alla men har laddat upp på facebook:)

Puss&Kram:)

lördag!
2009-11-07 / 13:34:15 / Allmänt

heej bloggen !

Igår kom inte älsklingen:( mindre kul, men men hade en lugn fredag!

Idag så ska jag & mathias äta middag hos Sandra och Jocke:) ska bli supermysigt !
Jag & sandra ska först sola tillsammans innan, brudar alltså:) haha..

Hoppas det blir en trevlig kväll, men det tror jag nog !

Vad ska ni göra ikväll:)?

Puss&Kram:)


du är mitt allt älskling <3

Fredagsmys!
2009-11-06 / 23:16:47 / Allmänt

Halloj:)

Idag har jag bara varit hemma och haft myskväll, tittat på Idol , och Cirkus Möller, sjukt kul är det !
Synd att Rabih åkte ut, men alla ska endå ut och det ska bli en vinnare och jag tror det är Erik eller Tove som går till finalen , men jag hoppas att Erik vinner skiten!

http://www.youtube.com/watch?v=X4RI9rEJMyg


Nu väntar jag på att Mathias ska komma, hoppas han kommer, har ju fixat massa gott och massa ljus på rummet, mysa vill jag göra nu !

Puss&Kram:)

the cure
2009-11-06 / 12:57:44 / Allmänt

heej:)

Kom hem från älsklingen för någon timme sen, snart kommer pappas kusin Erika , vi ska åka handla, jag mamma & hon, alla har dragit till Höstforum i vemdalen, någon som missat det? tror inte det, hälften heter på facebook att dom ska dra dit. Hade faktiskt också velat!
Men jag stannar hemma och myser med mitt hjärta, och imorgon ska jag & mathias äta middag med Sandra och Jocke och dricka vin, bli lite party ! Ska bli riktigt kul.

Ne nu måste jag dra :)

Uppdaterar mera senare.

Puss&Kram:)


P.S saknar min fina syster:') <3


fotokväll
2009-11-05 / 19:40:16 / Allmänt

Hej:)

Är hos älskling nu har varit ute och tagit några pics:), snöar ute också, faktiskt mysigt:)

här kommer några bilder:)












håret!
2009-11-05 / 14:33:59 / Allmänt

Hej , jag har blivit tvekis nu, kanske jag ska ha såhär , eller? Tycker ni jag passar i det:)

Kommentera gärna !!



var ärliga nu=)

suck !
2009-11-05 / 10:59:25 / Allmänt

heej !

Det första jag suckar för just nu är mitt hår, neee jag vill ha mörkt ! Ska köpa mörkhårfärg när jag ska in till stan senare, tycker inte alls att det blev bra, jag ska vara mörk :)
Sen snöar det också, suck ! ne men lite mysigt kanske det är...

Ska ta en 20 minutare först , sola alltså :) sen får jag väl hitta någon bra brunfärg som jag ska köpa och slänga i skiten i håret ikväll. Har varit mörk rätt länge så har vant mig vid den färgen nu och vill fortsätta vara brunett..

Efter det ska jag vara med älsklingen:)

Hoppas ni får en bra dag !

Puss&Kram:)



just nu utanför mitt fönster !

Face drop
2009-11-04 / 19:53:24 / Allmänt

Halloj:)

Idag fick jag sova , sova riktigt länge men vaknade 11:) så skönt att inte vakna av att någon telefon ringer, tack och lov.
Har bara tagit det lungt idag faktiskt, och mamma fick goda besked idag från sjukhuset, hon ska få ta bort sitt gips den 17e Nov:) så hon blev superglad och jag med.

Sen slinga vi mitt hår, jag ville ha lite ljusa slingor i mitt hår, men känns som det inte syns något, tror man måste göra några gånger för att det ska bli riktigt bra, men jag orkar inte hålla på, nu när äntligen mitt hår är så bra så vill jag inte förstöra det !

Här är iaf klänningen som jag köpte igår:)



Tänkte se nya Johan falk filmen nu den andra De fredlösa, den som var innan Opreation Naktergal var nog den sämsta, inte bra alls.

Hoppas ni får en bra kväll:)

Puss&Kram:)

8 månader <3
2009-11-04 / 12:09:52 / Allmänt

Idag har jag & älskling varit tillsammans i 8 månader :)
och mera ska det bli, har världens bästa & finaste pojkvän,
älskar dig Mathias !


mys !
2009-11-03 / 21:10:39 / Allmänt

Hej :)

Har nyss kommit hem från Mathias, vi såg senaste Johan falk filmen och myste, saknat han så mycket:) Så var skönt att få träffa han igen !

Innan det var jag på stan och köpte en klänning som jag egentligen skulle köpa i Uppsala men blev aldrig så, men nu är den min , kan slänga upp en bild imorgon så får ni se:) Jag köpte också 2 par armband åt mamma eftersom hon är världens bästa mamma helt enkelt:)
och för att jag tycker synd om hon som måste gå med sitt jävla gips till den 4e dec !
Så ett äkta silverarmband hur fint som helst, och ett annat som det stod " Hope " på :) Hon blev superglad
Sen drog jag såklart och solade:)

Har varit en väldigt lång dag känner jag, men endå inte så trött !

Nu ska jag ta något och fika sen bada :D !

Puss&Kram:)



Morgonpigg ?
2009-11-03 / 07:33:43 / Allmänt

Nej inte morgonpigg ! Min telefon ringde vid  7 och jag svarade, HEEJ marielle vill du jobba , ahh va när då säger jag svintrött, ja om en timme till 13:30 , jag sa ja såklart och tog på mig det.
Lika bra att jobba så man får pengar :D

Efter jag slutat ska jag åka ner på stan och fixa en sak sen ska jag nog sola, åh så skönt, vill fan inte se ut som ett spöke nu i vinter heller..

Ne nu kanske jag ska börja klä på mig?, får iaf frulle där borta.

Puss&Kram:)



Min kusin Alvin:) världens sötaste !

Fuck YBUSS !
2009-11-02 / 22:18:31 / Allmänt

Hej allihopa,

Nu ska ni få läsa något riktigt roligt, fast jag tycker det är mindre roligt.
Jag tänker aldrig sätta mig på en Ybuss från Uppsala-Östersund , aldrig mer !
btw så gick den inte ens till Östersund som det stod på min biljett, vill ni veta vart fan jag hamna?
Sollefteå , Jag hoppade på bussen kl 11:30 i Uppsala , fråga chaffisen det är denna buss som går till Östersund va, Hon: jaa hela vägen, nice tänkte jag!

Innan vi kommer till Sundsvall säger hon i microfonen alla som ska åka vidare till Östersund sitter kvar, okej tänkte jag, sen sitter en tant eller ja en kvinna breve mig och frågar, går den här till Härnösand , vet ej sa jag, men den här går väl till Östersund, då sa hon ja dom sa det i microfonen nyss, ja juste tänkte jag..

Sitter på bussen lyssnar på musik & ser på film.. en timme kvar bara yees tänker jag..
Sen stannar bussen alla kliver av och jag tänkte vafan äre bara jag som ska till Östersund, sen kommer chaffisen in, varför sitter du kvar?, Jag: går inte den här bussen till Östersund?
Chaffisen: Nej vi är i Sollefteå , sista stoppet !
Jag: VA?
Chaffisen: Ja du skulle byta buss i Sundsvall.
Jag: Ursäkta det sa ni aldrig, plus att det står inget jävla byte på min biljett , varför står det inte det för ?
Chaffisen: Ja fråga inte mig,

Okej fuck you , jag kliver av bussen vet inte vart jag är, får panik, storbölar, ringer mamma
Jag: Mamma jag är i Sollefteå och jag vet inte vad jag ska göra!!!!
Mamma: Men lilla gumman, kolla om det går nog buss nu
Jag: LIPAR !
alla tittar på mig också, skiter i allt, vill bara hem. Klockan var 7, sen ser jag en buss där de står Östersund , frågar chaffisen , och den går till Östersund och är då framme 21:20, 130 kr åt helvete dessutom

10 jävla TIMMAR har jag suttit på en bussjävel idag och jag tänker  aldrig mer åka någon jävla Ybuss från Uppsala, jag har alltid åkt tåg och tänker fortsätta med det.

Jätte kul dag vill jag bara påpeka er om, som sagt aldrig mer BUSS ! Men jag har iaf varit i Uppsala, Sollefteå och Östersund under 10 h , ganska bra gjort.

Nu ska jag ta mig ett bad och sen sova!

Jag saknar min Mathias och vill pussa på han, hoppas jag får det imorgon!


sunday !
2009-11-01 / 11:34:17 / Allmänt

Tja bloggen !

I fredags skulle vi festa " lungt " men blev inte så, vaknade upp dagen efter och var svin äckligt bakis så ve bestämde oss att vi inte skulle festa igår " lördag" så jävla tråkigt tkr jag men kunde inte få i med alkohol haha..
Vi skulle dra till Gävle och festa med Malins tjejkompisar, men kommer nog åka fler gånger hit eftersom jag har svinkul och att jag och Malin passar så bra tsm och haft jättekul:) <3

Idag ska vi iaf till Gränby centrum och shoppa lite, men kan inte shoppa något mycket eftersom min väska är så full nu..

Åker iaf hem imorgon klockan 11:30 ..

Nu ska vi äta frulle sen åka:)

Puss&Kram:)


RSS 2.0